MediaProcessing

Media Asset Management

 

www.mediaprocessing.tv

info@mediaprocessing.tv

Media Asset Management

Wij leveren professionele bedrijfsportalen met video en audio!

MediaProcessing zorgt niet alleen voor het vlekkeloos inlezen van professionele video’s, wij leveren tevens uitgebreide portals voor bedrijven. Heeft u een prachtige pagina nodig met uw video’s? Een systeem waarbij u alle video’s kunt inladen? Of wenst u reclame te maken voor uw bedrijf? Media Asset Management van MediaProcessing maakt van uw videobestanden fantastische pagina’s zodat u snel en gemakkelijk bestanden kunt downloaden.

 

Via MediaProcessing is het tevens mogelijk content aan te leveren voor de zenders die wij beheren. Dit kan natuurlijk via ons online platform maar ook via WeTransfer.

 

Aanleveren van videocontent

Videocontent kan in een voor uitzending geschikt formaat digitaal worden aangeleverd via ons online aanleversysteem of via WeTransfer. Ook kan het via post wanneer wij het bijvoorbeeld dienen om te zetten.

Het is echter wel ontzettend belangrijk dat de content aangeleverd wordt met de volgende gegevens:

  1. Uw eigen naam
  2. Uw eigen adres
  3. De naam van de zender waarvoor het aangeleverd dient te worden
  4. De titel van het programma waarvoor het aangeleverd dient te worden
  5. Eventueel belangrijke informatie omtrent de beelden

Wij accepteren bijna alle typen bestanden maar houd er rekening mee dat niet alles geschikt is voor uitzending op televisie. Let er bijvoorbeeld op dat je videobestand de juiste resolutie, framerate en bitrate heeft. Dit staat uitegebreid aangegeven onder specificaties. Bij een gebrek aan beeldkwaliteit helpt het vaak niet om het bestand te converteren. Het heeft daarom de voorkeur om het originele bestand bij ons aan te leveren. Als er problemen zijn met de aanlevering krijg je dat per email teruggekoppeld.