TR Broadcasting

Full-Service Broadcasting Company

www.trbroadcasting.tv

info@trbroadcasting.tv

Full-Service Broadcasting Company

Wij leveren professionele teams en de beste audio- en video-apparatuur!

TR Broadcasting is uw partner als het gaat om hoogwaardige kwaliteit video en audio.

Wij kunnen onze dienstverlening leveren voor zakelijke en particuliere klanten en voor lokale, regionale en landelijke omroepen. TR Broadcasting heeft verschillende soorten dienstverlening waarbij video en audio centraal staan. Wij hebben een persoonlijke benadering als het gaat om service: Wij komen daarom graag met u in contact.

TR Broadcasting is een fullservice-organisatie op het gebied van broadcastfaciliteiten. Wij bieden innovatieve, technische en creatieve oplossingen voor media- en broadcast-organisaties.

ENG-Teams, meercameraregistratie, bruiloftsvideo’s maar ook graphics als leaders, bumpers, decors, commercials, games, scoreboards, titelvormgeving, augmented reality, virtual reality en natuurlijk 3D en Drones zijn onze specialiteit. Wij leveren dagelijks met vele teams video door heel Nederland en zelfs in de rest van Europa.

Met onze gedreven en professionele medewerkers leveren wij video voor particuliere en zakelijke klanten. Bij ons staat service voorop. Per e-mail zijn wij daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en ook hebben wij een telefonische klantenservice die u graag van dienst is.

Hoogwaardige kwaliteit video en audio!

Wij leveren volledige professionele teams op het gebied van audio, video en meercameraregistratie.

Met TR Broadcasting leveren we vele diensten die op de website van TR Broadcasting terug te vinden zijn. De belangrijkste dienstverlening hebben wij hieronder op een rijtje gezet. Natuurlijk leveren we met TR Broadcasting ook andere dienstverlening. Vraag altijd naar de mogelijkheden voor meer informatie!

ENG-Teams

Als u aan ENG denkt dan vraagt u zich vast af waar deze afdeling voor staat? ENG staat voor Electronic News Gathering. Deze teams verzorgen de opnames en registraties voor televisie, internet en het bedrijfsleven. U kunt hierbij dus denken aan een cameraman die samen met een geluidsman een commercial produceren bij uw bedrijf. Of het schieten van een nieuwsitem voor een landelijke, regionale of lokale nieuwszender. ENG-Teams bestaan meestal uit 1 tot 5 personen en verzorgen opnames op locatie. U kunt hierbij denken aan een cameraman, geluidsman, gaffer, assistent, regisseur of een producent.

Meercameraregistratie

Meercameraregistratie, ook wel Multicam genoemd, is een dienst die wij op elke locatie kunnen leveren. TR Broadcasting beschikt over enkele mobiele multicam-studio’s die wij in principe op elke locatie kunnen opbouwen. Met hoogwaardige kwaliteit apparatuur leveren wij niet alleen meerdere camera’s maar ook een volledige mobiele regieset op uw locatie. Van opnames in een theater tot een meercameraregistratie tijdens een bijeenkomst van uw bedrijf, alles is mogelijk! We kunnen zelfs meercameraregistratie toepassen tijdens bruiloften zodat familie aan de andere kant van de wereld live kan meekijken met het belangrijke ja-woord!

Post-Production

De afdeling Post-Production wordt ook wel de afdeling nabewerking of montage genoemd. Nederland kent vele bedrijven en particulieren. Niet alleen hebben we 17 Miljoen mensen in Nederland: Al die mensen hebben zo ook hun eigen idee over zaken doen. Waar mensen zijn, zijn er wensen. Dat is altijd al zo geweest en zal altijd zo blijven. Waar de een puur en alleen vraagt om een simpele nabewerking, vraagt de ander om een compleet pakket met montage, audio-nabewerking, kleurcorrectie, toegevoegde graphics of zelfs een complete aanpassing voor een TV-Productie. Ook monteren wij aangeleverd materiaal!

Volledige producties

TR Broadcasting levert vele diensten. Hierbij kunt u denken aan ENG-Teams maar natuurlijk ook aan meercamera-registraties. Buiten al onze losse diensten zijn wij ook in staat volledige producties voor u te leveren. Productions van TR Broadcasting is onze meest uitgebreide dienst! U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan complete theaterproducties waarbij wij voor u niet alleen de video regelen maar ook het geluid, licht en eventuele schermen die benodigd zijn om live mee te kijken. Daarnaast kunnen we ook een regisseur met volledig team leveren zodat alles perfect wordt geproduceerd!

Enkele klanten van TR Broadcasting

Met TR Broadcasting werken wij voor fantastische opdrachtgevers
 • ROC van Twente
 • Global Film Factory
 • Johan Cruyff College
 • Rabobank
 • Theater De Bond
 • Saxion Hogeschool
 • Hogeschool InHolland
 • GoFun Jongerenreizen
 • DJ Rob Toonen
 • DJ Sven Elias
 • Pinksterfeesten Beckum
 • De Koets Zeist
 • De Grote Karaoke Show
 • Club Vios Hengelo