De Nederlandse Omroep staat voor kwaliteit, professionaliteit en de beste service. Klantenservice is dan ook onze nummer 1 als het gaat om onze manier van werken. Wij maken graag verschil en schenken graag aandacht aan onze klanten. Dat is dan ook de reden dat wij het belangrijk vinden dat u overleg heeft met onze medewerkers van de klantenservice. Mochten zij er niet uitkomen zullen ze u direct met het management doorverbinden.

E-mail is voor ons dan ook de snelste weg, zodra een medewerker van onze klantenservice uw vraag niet kan beantwoorden, wordt de mail direct doorgestuurd naar onze medewerkers van het managementteam. Zij zullen dan direct uw e-mail beantwoorden waardoor uw vraag direct beantwoord zal worden.

Onze medewerkers van de klantenservice werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar om u van dienst te zijn. Wij proberen u echter direct door uw accountmanager te laten helpen. Op die wijze worden uw vragen direct goed beantwoordt. Tevens werken wij met een uitgebreid systeem waardoor onze medewerkers direct weten waar het om gaat, wie u bent en wat eventuele problemen zijn die spelen. Mocht er een probleem ontstaan zal ook ons managementteam in staat zijn direct mee te kijken waardoor wij op voorhand al proberen problemen uit de weg te gaan. Het kan natuurlijk voorkomen dat een probleem een klacht wordt! Ons managementteam behandeld direct uw klacht wanneer u deze indient via onze klachtenprocedure.

Het management van De Nederlandse Omroep is niet direct voor onze klanten bereikbaar, in verband met de drukke taken die ons managementteam opgelegd krijgt dagelijks.

Onze grote partners staan direct in contact met ons management zodat we in staat zijn korte lijntjes te houden en hierdoor een goede, professionele service en communicatie te kunnen bieden. De Nederlandse Omroep is uniek in de wijze waarop wij service bieden. Wij staan namelijk 24 uur per dag voor u klaar en kunnen u altijd een passend dienstenaanbod bieden. Daarnaast heeft De Nederlandse Omroep al haar taken geautomatiseerd. Het downloaden van bestanden is 24 uur per dag mogelijk en dat regelen wij 365 dagen per jaar.